Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Να η ευκαιρία

Τελάληδες φωνάξανε, προσκλήσεις εστάλησαν. Τι άλλο να περιμέναμε; Πήραμε την απόφαση να κάνουμε το ταξίδι. Να βρεθούμε στην έκθεση ρολογιών. Να συναντήσουμε παλιές φίλες να γνωρίσουμε καινούριες. Και βρεθήκαμε στην Αθήνα. Και πήγαμε και στο Χαϊδάρι. Και γνωρίσαμε πολλές φίλες με τις οποίες επικοινωνούσαμε μόνο γραπτά. Τι όμορφα που ήταν όλα!
 Το στήσιμο της έκθεσης, τα εγκαίνια, τα τραγούδια των κοριτσιών του Χριστοδούλειου  Ιδρύματος, οι χοροί τους τα λαμπερά χαμόγελα, η προθυμία να βοηθήσουν σε όλα.
     Η προσέλευση του κόσμου και η διάθεση των ρολογιών, που με τόση αγάπη κατασκευάστηκαν από χέρια φίλων bloggers, ήταν συγκινητική. Το ποσό που συγκεντρώθηκε καθόλου ευκαταφρόνητο. Η αυλαία έκλεισε και η σκυτάλη θα πάει αλλού. Περιμένουμε τη νέα πρόσκληση από την φίλη μας τη Ρένα. Την ψυχή όλου αυτού του έργου.
  Καιρός όμως να ευχαριστήσουμε τη φίλη μας Βίκυ η οποία στάθηκε δίπλα μας όλες τις μέρες και αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο μαζί με τη Δημητρούλα και το Μιχάλη να μας δείξουν την Αθήνα όπως την ξέρουν οι ίδιοι. Να  χαρούμε μαζί τους στιγμές αξέχαστες γεμάτες χαρά και γέλιο. Φίλοι μας σας ευχαριστούμε πολύ.
   Να ευχαριστήσουμε τις Χρυσομέλισσες Κλαύδια και Μαρία για την ωραία ξενάγηση στο Μουσείο Μελίνα Μερκούρη τη φιλοξενία τους στο εργαστήρι και την όμορφη βραδιά που περάσαμε στη γιορτή της Μαρίας.
    Να ευχαριστήσουμε τη Μαρία Άννα, τη Νικόλ, τη Μαρία Βιλιώτη για τις όμορφες ώρες που περάσαμε μαζί.
    Να ευχαριστήσουμε όλες τις άλλες φίλες που γνωρίσαμε και ανταλλάξαμε λίγες κουβέντες γνωριμίας.
     ΄Αλλη μια δράση λοιπόν τελείωσε. Μια άλλη θα αρχίσει. Περιμένουμε. Στέλνω σε όλες σας ευχές για μια καλή νύχτα. Αύριο μια άλλη μέρα ξημερώνει και πρέπει να πάω σε συνάντηση με φίλες μπλόγκερ. Α!!!! δεν σας είπα. Μας επισκέφτηκε η Έφη από την Κομοτηνή. Έτσι θα την αφήναμε; Γι' αυτήν η συνάντηση. Περιμένουμε και τη Βιλιώτη το Σαββατοκύριακο. Ελπίζω να περάσουμε καλά. Φιλάκια πολλά σε όλες.
        

16 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΑΨΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ,ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ,ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΟ ΣΚ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
    ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου έκαναν κι εμένα εντύπωση τα κορίτσια του ιδρύματος. Πόσο γελαστά και πρόθυμα να βοηθήσουν, ήταν! Αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά, γιατί σημαίνει πως στο ίδρυμα αυτό, γίνεται πραγματικά καλή και σωστή δουλειά! Αυτό είναι το ζητούμενο. Να περνούν καλά τα παιδιά. Βλέπεις παιδιά που τα'χουν όλα, με οικογένειες και ανέσεις, και δεν δείχνουν ικανοποιημένα. Όχι πως φταίνε τα παιδιά φυσικά... Απλά θέλω να πω πως δεν αρκεί να'χεις τα πάντα για να 'σαι χαρούμενος! Πολύ το φιλοσόφησα πρωί πρωί κι έχω και ταξίδι...χαχα. Σας έρχομαι κοριτσάκια μου... να περάσουμε ένα δημιουργικό ΣΚ. Κι όπως κάνει και κρύο, ό,τι πρέπει είναι να ζεσταθούμε στο φιλόξενο εργαστηριάκι της Ανθούλα μας... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα μαζι σου σχετικα με τα παιδια.!
      Με το καλο να μας ερθεις!

      Διαγραφή
  3. Γιούλα μου, η ανάρτησή σου τα λέει όλα !!!!!
    Η προσφορά σας ανεκτίμητη !! Μακάρι η επόμενη δράση να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ρωτώ .....έχετε δεί άλλο υπουργό Οικονομικών με τέτοιες ευσαισθησίες ,με προσφορά αγάπης ,αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους της ???? Γιουλάκι μου πάντα γερή και δυνατή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!!!!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ!!!!!!
    Η ΠΑΡΕΑ, Η "ΣΥΜΜΟΡΙΑ" ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΩ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟ[Σ]ΚΛΗΣΗ!!!!
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτό το ταξίδι και μας δώσατε την χαρά να σας έχουμε μαζί μας αυτές τις λίγες μέρες!!!!! Σας στέλνουμε πολλά φιλιά, την αγάπη μας και ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιούλα μου ολόκληρο ταξίδι κάνατε όπως λέει και η Βίκυ που χωρίς εσάς έκθεση δε στηνόταν . Να είμαστε καλά και να μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη! Πάντως εντυπωσιάστηκα και εγώ με τα παιδιά του ιδρύματος , την ευγένεια και την προθυμία τους. Να πω την αλήθεια πάλι θα μπερδέψω τον άντρα σου με της Ρένας χαχχαχα...
    Φιλάκια πολύ ζεστά , να περάσετε όμορφα με τη Μαρία Βιλλιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα πήγαν καλά, Γιούλα μου, χάρις στην δική σας συμμετοχή και στην φοβερή δουλειά που προσφέρατε. Χάρηκα πολύ που σας είδα, έστω για λίγο, κι ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα. Να δώσεις φιλιά στην Έφη από μένα και να περάσετε πολύ όμορφα με την Μαρία μας.
    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιουλα μας εχεις καλυψει σε ολους τους τομεις !Προσθετω και τα
    δικα μου ευχαριστω απο βαθους καρδιας!
    τα φιλια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια Γιούλα μου!!Σημαντικότατο το έργο σας!!
    Να περάσετε όμορφα με την φίλη Εφη!!!! Ζηλεύωωωωωωωωωωωωω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα κι εγώ.
    Μακάρι να έχουμε πάντα την ευκαιρία να προσφέρουμε και να συναντιόμαστε.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστώ όλες φίλες μου για τα όμορφα σχόλιά σας. Περάσαμε πολύ όμορφα σήμερα με την Έφη και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε και ένα πολύ όμορφο Σ/Κ όλες μαζί. Φιλάκια σε όλες σας και καλό Σ/Κ και σε σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιούλα μου όλα έγιναν με πολύ αγάπη και η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
    Όμορφες στιγμές, καινούργιες γνωριμίες, τρυφερά συναισθήματα γέμισαν την ψυχή μας........μα πάνω απ΄ όλα τα χαμόγελα των παιδιών είναι αυτά που θα συντροφεύουν την πορεία μας........Φιλάκια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την υπέροχη προσπάθεια!!!
    Τα χαμόγελα των παιδιών είναι ότι πιο σημαντικό!!!
    Ευχαριστούμε όλα τα κορίτσια για τις όμορφες ενημερώσεις σας!!
    Τα φιλιά μου σε όλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια σε όλες σας!! Μπράβο για την εκπληκτική προσπάθεια!!
    Πάντα να περνάς καλα, Γιούλα !!
    Καλό μήνα και καλή εβδομάδα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Χαίρομαι όταν τα διαβάζω. Μου αρέσει περισσότερο να τρέχω στα σπιτάκια σας και να τα εξερευνώ. Δεν έχω χρόνο να απαντώ στην κάθε μία χωριστά