Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Τα δικά μου ρολόγια

Ένας τελάλης φώναζε δυνατά. Μας καλούσε να ετοιμαστούμε για τη μεγάλη έκθεση ρολογιών που θα γίνει στην Αθήνα. Ένα προσκλητήριο γάμου έφτασε λίγο αργότερα για τον ίδιο λόγο. Και εγώ άρχισα να ντρέπομαι. Είναι δυνατόν να μην στείλω ακόμη τη δική μου συμμετοχή; Όλες οι φίλες ετοίμασαν τα ρολόγια τους.Τόσο όμορφα όλα. Θα μάθω και εγώ να κάνω κατασκευές. Πάω λοιπόν στο εργαστήρι της Ανθούλας και ζήτησα να γίνω μαθήτρια. Τα πρώτα μου έργα τι άλλο; Ρολόγια. Ιδού:

 
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ετοιμάσω άλλα. Δέχομαι όμως την πρόσκληση και θα βρεθώ στην Αθήνα να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις .
      Ελπίζω εκεί να δω φίλες που μου είναι γνωστές μόνο από το internet για να δώσουμε πνοή και χαρά στις Χρυσομέλισσες και στη δράση Ελληνίδων μπλόγκερ που είχαν την ιδέα αυτή. Πρέπει για άλλη μία φορά να αποδείξουμε ότι όλες μαζί μπορούμε. Πρέπει για άλλη μία φορά να χαρίσουμε χαμόγελα σε παιδιά που τόσο το έχουν ανάγκη.
                   Φιλιά σε όλες

33 σχόλια:

  1. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ;
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΟΥΛΑ!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί φιλενάδα θα πάμε στην Αθήνα και μαζί μας και κάποιες άλλες που δεν το λένε.Το κρατάνε για έκπληξη. Φιλάκια

      Διαγραφή
    2. Άντε όμως που τα πάντα μαθαίνονται!!!!!!!!!!!! Εκπλήξεις τέλος!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημερα Γιουλα ! Τα ρολογια σου ειναι πανεμορφα!! Επειδη τα εχω δει απο κοντα ομολογω οτι οι φωτογραφιες σου τα αδικουν!
    Το σχολιο μου δεν ξερω αν φανει γιατι ειναι η δευτερη φορα που σου γραφω . Οταν πατω δημοσιευση μου βγαζει//δεν ειναι δυνατη η αναλυση της διευθυνσης DNS του διακομιστη//Δεν ξερω τι συμβαινει.φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ομολογώ ότι δεν ξέρω να βγάζω καλές φωτογραφίες. Δεν άμαθα ακόμα να χειρίζομαι τη μηχανή μου.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα και καλό μήνα Γιούλη..
    Τι όμορφα ρολόγια ετοίμασες!! Μπράβο σου!..
    Αυτή η έκθεση τελικά θα ναι γεμάτη ομορφιές, ευρηματικότητα κι αγάπη!
    Με το καλό να πας στην Αθήνα...είμαι σίγουρη με τη δοτικότητα που σε διακρίνει,πως θα βοηθήσεις πάρα πολύ!
    Πολλές ευχές για καλή επιτυχία στην έκθεση με τα ρολόγια!!!
    Πολλά φιλιά...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου καλησπέρα. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου για την έκθεση. Είμαι σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία γιατί όπως το λες ότι έγινε έγινε με αγάπη. Φιλάκια

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τώρα μικρές δυνάμεις ολόκληρη Υπουργός των Οικονομικών, δεν θα το έλεγα!!!!!!!! Τα ρολόγια σου επειδή τα έχω δει από κοντά λέω πως είναι υπέροχα, γιατί στην φωτογραφία τα σκότωσες!!! Να φωτογραφίζεις πάντα με φυσικό φως, χωρίς να τα κτυπά ο ήλιος και χωρίς φλας!!!!!!! Γιουλάκο μου σε περιμένουμε στην Αθήνα με μεγάλη χαρά!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βαρύ πυροβολικό είναι στην Αθήνα. Εμείς είμαστε η οπισθοφυλακή. Θα ακολουθούμε εντολές και θα εκτελούμε. Φιλάκια

      Διαγραφή
  6. Θα έρθεις στην Αθήνα Γιούλα μου ? Τι χαρά , τι συγκίνηση , σας περιμένουμε με ολάνοιχτες αγκαλιές .
    Σε φιλώ δυνατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που θα σας συναντήσουμε στην Αθήνα.Το μήνυμά σου μου έδωσε μεγάλη χαρά. Σε φιλώ.

      Διαγραφή
  7. Όταν μπορέσεις πέρασε να διαβάσεις μιαν ιστορία που έγραψα χτες. Για να βρεις το μπλοκ σου μέσα στο κείμενο , κοίταξε πρώτα στο κάτω μέρος της ανάρτησης στο σημείο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - ΛΕΞΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    Η ιστορία αυτή γράφτηκε από το «ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ» στις 5/11/13 και είναι αφιερωμένη σε όλους σας, ως ένδειξη ευχαριστίας για την αγάπη σας προς το blog μου και προς εμένα και που με την όμορφη παρουσία σας και τα όμορφα σχόλια σας στηρίζεται το blog μου.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνώμη αν ενοχλώ.
    http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2013/11/blog-post_5.html

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

      Διαγραφή
  8. Γιουλακι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφα τα ρολόγια σου, Γιούλα μου!!!
    Με το καλό να βρεθούμε στην Αθήνα!!!!
    Φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιούλα μου τα ρολόγια σου έγιναν πανέμορφα......!!!!
    Καλή επιτυχία να έχει η έκθεση και να εκπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο σκοπός της διοργάνωσης ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε κορίτσια πολύ σούρτα φέρτα με τη Νότια Ελλάδα !!!! Ας είναι ...θα χαρείτε ,οι φίλες με ανοιχτή αγκαλιά σας περιμένουν ,ο σκοπός είναι ιερός και ως Υπουργός Οικονομικών ,όχι άλλα μέτρα !!!! Χαρά ,διασκέδαση ,προσφορά και αγάπη ,αυτά λένε τα μνημόνια τα δικά μας !Τα δε ρολόγια καταπληκτικά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφοποίηση και αγάπη Ολυμπίτσα. Βλέπεις ότι με όλα αυτά εκτός της προσφοράς και της αγάπης αναπτύσσονται και φιλίες δυνατές, αδελφικές. Και αυτό δεν είναι λίγο.Φιλάκια

      Διαγραφή
  12. Απίθανα τα ρολόγια σου γλυκούλα Γιούλα μου!! θα φτιάξω κι εγώ, έτσι λέω... θα σας τα δείξω φυσικά!! Πέρνα από το σπιτάκι μου να παραλάβεις ένα βραβειάκι!! φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανούλα μου θα χαρώ πολύ να πλουτίσει η έκθεση και με δικά σου ρολόγια.Κάθε ένα από αυτά θα είναι μια ελπίδα για ζωή.
      Σ΄ ευχαριστώ για το βραβειάκι. Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  13. Πολύ ωραία τα ρολόγια σου, Γιούλα ! Με το καλό να μάς έλθετε λοιπόν!
    Φιλάκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω με ανυπομονησία τον ερχομό μας στην Αθήνα. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω από κοντά. Χάρηκα που σου άρεσαν τα ρολόγια μου Πέπη μου. Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  14. Απο ότι καταλαβα Γιούλα μου και είδα .. μαλλον θελω μαθήματα και εγώ.. αν με ενα μαθημα εκανες αυτά ομορφα τα ρολογια .. τότε πες μου βρε κορίτσι μου τι θα κανεις αν θα συνεχίσεις;;!!και εξ αλλου και τίποτα να μην έκανε κ Υπουργέ .. η βοήθει που θα κανετε στην Αθηνα ( αντε παλι τυχερούλες .. σνιφφφφφφ τι να κανω που μας χωρίζουν θάλασσες και στεριές.. και χρήμα..χι.χιχ. )καλη επιτυχία στο καλό σκοπο .. Γιούλα μου... να περάσετε οσο γινεται ομορφα που αυτό ειναι σιγουρο...η σκεψη μου θα σας ακολουθεί.!!! φιλακια πολλα ..πολλα απο τα Σμαραγδάκια.. χι.χιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλίτσα μου πόσο χαίρομαι όταν βρισκω μήνυμά σου στις αναρτήσεις μου. Σίγουρα θα θέλαμε να ήμασταν όλες εκεί για να ενισχύσουμε το έργο που ξεκίνησαν η δράση μας και οι Χρυσομέλισσες. Ξέρω όμως ότι αυτό δεν είναι εφικτό. Θα σας έχουμε όμως όλες στη σκέψη μας. Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

      Διαγραφή
  15. Γιούλα μου, καλησπέρα. Είμαι η Διονυσία από Αθήνα. Την Κυριακή το απόγευμα πήγα στην έκθεση όπου διαπίστωσα ότι πολλά ρολόγια είχαν ήδη πουληθεί. Εγώ αγόρασα το δικό σου, αυτό το στρογγυλό, που μου άρασε και πολύ. Είναι πολύ γλυκό και ρομαντικό.
    Καλό βράδυ,
    Διονυσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διονυσία μου χάρηκα πολύ που μου έγραψες ότι το δικό μου ρολόι πέρασε στα χέρια σου. Εύχομαι να το χαρείς και να μετράει μόνο ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές σου. Προσπάθησα να μπω στο προφίλ σου αλλά δεν γίνεται. Γράψε μου αν έχεις δικό σου μπλογκ. Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιούλα καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μόλις μπήκα και είδα το σχολιό σου. Δεν έχω μπλογκ αλλά παρακολουθώ τα δρώμενα. Είχα πάρει μέρος στις άλλες προκλήσεις/προσκλήσεις της Ρένας: ένα στεφάνι, ένα συρτάρι και κάμποσοι κουμπαράδες.
    Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ξέρω γιατί αλλά μόνο εδώ με αφήνει να βάλω σχόλιο...Καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, πίστη, ελπίδα!!! Χαίρομαι για την άμεση ανταπόκριση...για ένα επιπλέον λόγο...δεν είχα βρει εως τώρα το σπιτάκι σου αν και πάντα θαύμαζα όσα φτιάχνεις...όσα προσφέρεις...Τώρα θα τα λέμε συχνά...Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Χαίρομαι όταν τα διαβάζω. Μου αρέσει περισσότερο να τρέχω στα σπιτάκια σας και να τα εξερευνώ. Δεν έχω χρόνο να απαντώ στην κάθε μία χωριστά