Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η αγάπη ποτέ δεν χάνεται....Λάμπει

Χθες ήμασταν από τις 6.00΄ το πρωί στο Σκούφο. Έπρεπε να στίσουμε τα προϊόντα που θα πουλούσαμε στην εκδήλωση για τη Λάμψη και να τακτοποιήσουμε το μαγαζί. Σε λίγη ώρα άρχισαν να έρχονται τα κορίτσια για βοήθεια. Τα προϊόντα πλήθαιναν και η χαρά μας μεγάλωνε. Η τοποθεσία ήταν πολύ καλή.Πέρασμα. Αρχίσαμε να πουλάμε από πολύ νωρίς και φοβόμασταν ότι δεν θα έμενε τίποτα για το απόγευμα. Αυτό που γινόταν όμως δεν είχε προηγούμενο. Όλο και κάποια κυρία ερχόταν και έφερνε προϊόντα για πώληση ή κεράσματα. Οι καφέδες και τα αναψυκτικά άρχισαν από το πρωί στις 11.00΄. Το αποκορύφωμα ήταν στις 6.00΄ και μετά. Ο κόσμος ήταν τόσο πολύς που υπήρχε το αδιαχώρητο. Ήταν αδύνατο να εξυπηρετηθούν όλοι όπως έπρεπε. Ζητώ συγνώμη από φίλους και γνωστούς που τυχόν δεν εξυπηρετήθηκαν. Είμαι όμως σίγουρη ότι ήρθαν σε μας για ένα και μόνο σκοπό. Να καταθέσουν την αγάπη τους προσφέροντας το ποσό των 5 ευρώ για να σωθούν παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Η αγάπη δε λείπει από κανέναν. Όσο και αν οι καιροί είναι δύσκολοι φάνηκε για μια ακόμη φορά ότι υπάρχει ελπίδα. Φωτογραφίες δεν έβγαλα. Δεν έχω να σας δείξω. ΄Ισως άλλες φίλες να παρουσιάσουν.
       Κλείνοντας θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες εσάς που συμβάλατε με οποιονδήποτε τρόπο για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Η χαρά μου και η συγκίνηση ήταν μεγάλη όταν άκουσα ότι με το ποσό που συγκεντρώθηκε θα μπορέσουν να γίνουν τέσσερις μεταμοσχεύσεις παιδιών. Εύχομαι υγεία σε όλους μας και μακάρι να μην υπήρχαν μανούλες να δακρύζουν για τον πόνο του παιδιού τους.  Την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλες σας. Γιατί ένας κούκος δε φέρνει την ΄Ανοιξη.

21 σχόλια:

  1. Γιουλάκι μου ,πόσο με συγκίνησες με την ανάρτηση σου ! Οφείλουμε όμως σε σένα και στην οικογένεια σου ένα μεγάλο ,πολύ μεγάλο ευχαριστώ .Να είστε όλοι πάντα γεροί ,να μπορείτε να προσφέρετε αγάπη και χαρά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λόγια σου σου καλή μου Γιούλα αγγίζουν τις ψυχές μας , παρά το γεγονός ότι είμαστε μακριά , περιμέναμε εναγωνίως να μάθουμε νέα σας !
    Μεγάλη συγκίνηση , να είστε όλες καλά και σήμερα αποδεικνύρται ότι υπάρχουν άνθρωποι!!
    Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...Μπραβο..Καλημερα..τι καλα..ολα του Θεου εγιναν..να σται καλα ολες..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπημένη μου φίλη χίλια μπράβο δεν φτάνουν γιαυτό που κάνατε ο καθένας σας ξεχωριστά και όλοι μαζί!!!!!!!!!! Δεν έχει σημασία ποιος πρόσφερε τί... ποιος κουράστηκε.... αν όλοι κατάφεραν να εξυπηρετηθούν.... σημασία έχει πως κάποιες ψυχούλες μετά από αυτή την εκδήλωση θα πάρουν τον δρόμο προς την ίαση!!!! Να είστε καλά να οργανώνετε τέτοιες εκδηλώσεις προσφοράς και αγάπης και όλοι εμείς μαζί σας!!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!
    ΟΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ !!!!!!!
    ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΙΚΟ, ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ!!!!!
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να εισαι καλα Γιουλα μου! Η ευχη σου και δικη μου ευχη - ουτε ενα δακρυ....!
    Ξεκουραστηκες? παμε για καινουρια!φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιούλα σ΄ευχαριστούμε γι αυτή την ανάρτηση, νοερά είμασταν κοντά σας και με τις περιγραφές σας ζήσαμε το μεγαλείο αυτής της μαγικής ημέρας......γεμίσαμε συναισθήματα ικανοποίησης !!! Συνεχίζουμε να προσφέρουμε όσο μπορούμε, όπου μπορούμε, με δύναμη, με κουράγιο, με χαμόγελο !!!Συγχαρητήρια και φιλιά σε ΄ολους και όλες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Γιούλη...Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!
    ΄Εχει πάρει φωτιά το διαδίκτυο από αναρτήσεις για την εκδήλωση της Λάμψης, όσο κι αν διαβάζω,όσες φωτογραφίες κι αν βλέπω, κυριαρχεί το ίδιο συναίσθημα...μεγάλη συγκίνηση και ικανοποίηση για την επιτυχία !!!
    Σου στέλνω τις ευχές μου...
    Πολλά φιλιά...
    ***Αννιώ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τέτοιο υπουργό Οικονομικών, πώς να μην πάει καλά το όλο εγχείρημα?? Και πάλι μπράβο σε όλες!! Σε όλες εσάς που η καθεμιά βοηθήσατε με τον δικό σας τρόπο και όλες μαζί για έναν τόσο ιερό σκοπό! Και τα καταφέρατε περίφημα!! Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με λίγα λόγια έβγαλες όλο το συναίσθημα της εκδήλωσης.Όλα έγιναν υπέροχα και με πολύ αγάπη . Πολλά φιλιά στα υπέροχα παιδιά σου..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην προσφορά όλης της οικογένειας σας!
    Η κούραση εξαφανίστηκε αμέσως μετά τα χαρμόσυνα νέα των εσόδων!

    * σου έστειλα στο μέιλ το πατρόν που μου ζήτησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ότι είσαι από αυτές που δικαιούνται τα πιο πολλά μπράβο αφού προσέφερες τόσα πολλά και με προσωπική εργασία και προσφορά.Απίστευτο το ποσό που μαζεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κοπέλα μου, συγχαρητήρια σε όλες σας!Αποδείξατε με τον πιο όμορφο τρόπο ότι το "μαζί για τον συνάνθρωπο", δεν είναι μόνο λόγια, είναι πράξη και συγκεκριμένα πράξη αγάπης γνήσιας.Πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα θερμα μου συνχαρηρήρια σε όλες τι φίλες που σε όλη αυτή την προσφορα καρδιας...αποδείξατε εσείς που κουραστήκατε με την πρωσοπική σας βοηθεια να γίνει όλο αυτό το πανυγήρι καρδιας. Γιούλα μου... τι κρίμα να ειμαι τόσο μακρυα!!!! ομος νοερα ήμουν εκεί.. χαιρομαι τόσο πολύ καθε φορα που εχει επυτυχία αυτό που γίνεται απο την δραση μας.!!!υπεροχο συναίσθημα.. νιώθεις γεματη πλήρεις..!! και στα αλλα με το καλό... γαι τα πιαδια όλου του κόσμου.. θα ειμαστε εκεί..!!! φιλακια πολλα σε όλες σας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!!
    ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαρητήρια σε όλες εσάς που με κόπο ,χαρά και προθυμία κατορθώσατε να αναδειχθεί η *ανθρωπιά*και η αλληλεγγύη...Συγκινητική εκδήλωση και ομορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα!!!Είσασταν υπέροχες!!!!!Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστώ όλες για τα σχόλιά σας. Επειδή όμως όλες εσείς συμβάλατε για να γίνει όλο αυτό, τα μπράβο και τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλες. Φιλάκια σε όλες σας και εύχομαι για άλλη μία φορά υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αχ Γιουλα μου πού ήσουν και δεν γνωριστηκαμε . εγωω ηρθα το απογευμα στο σκουφο και ολο ρωτουσα τη Ρενα ποια αλλη ηταν μπλογκερ για να τις γνωωρισω απο κοντα αλλα και η ρενα ηταν τρελλαμενη να τρεχει παντου, ευχομαι να συναντηθουμε, πολλα φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο Γιούλα μου , για την προσωπική εργασία που πρόσφερες επιπλέον στην συγκέντρωση!! Σου αξίζουν συγχαρητήρια!! Φυσικά και ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη, αλλά κάτι είναι κι αυτό!! φιλάκια πολλά γλκούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Χαίρομαι όταν τα διαβάζω. Μου αρέσει περισσότερο να τρέχω στα σπιτάκια σας και να τα εξερευνώ. Δεν έχω χρόνο να απαντώ στην κάθε μία χωριστά