Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ένα όμορφο πρωινό με μια καλή παρέα

          Χθες Τσικνοπέμπτη και πρωί-πρωί πήραμε τους δρόμους για επίσκεψη. Για φαγητό δεν μας ένοιαζε.Οι σύζυγοι  λόγω της ημέρας όλο και κάπου εκτός σπιτιού θα τσικνίζανε. Εμείς καλεσμένες από τη γλυκιά Γεωργία (κατά μπλογκοπαρέα Αχτίδα) μαζευτήκαμε στο σπίτι της. Ήμασταν αρκετές (19 τον αριθμό ζωή νάχουμε) και γνώριμες οι πιο πολλές,.Χαρήκαμε που βλεπόμασταν και πάλι μετά την έκθεση των κουμπαράδων. Η γλυκιά Γεωργία μας δέχτηκε με μια ζεστή αγκαλιά όλες και μας περιποιήθηκε με το παραπάνω. Γεωργία μου σ' ευχαριστούμε πολύ και δημόσια. Είσαι πολύ καλή οικοδέσποινα.
         Στην παρέα μας μας έκαναν την τιμή  και παραβρέθηκαν οι πολύ καλές φίλες η Βίκυ η ποδηλάτισσα από την Αθήνα και η Λίλα από τα Τρίκαλα. Διαδυκτιακά ήμασταν συνδεδεμένες με την φίλη μας την Άννα  στο Νευροκόπι. Η μέρα μας πέρασε πολύ ευχάριστα. Φάγαμε έναν μπουφέ ατελείωτο με πολύ νόστιμες πίτες και ωραιότατα γλυκά. Ήπιαμε καφέδες, τσάγια, αναψυκτικά και ανταλλάξαμε ιδέες για διάφορες κατασκευές. Δεν έλειψαν τα αστεία και τα γέλια. Φωτό αναρτήθηκαν από άλλες φίλες. ΄Ομως όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε. Έτσι και μεις χαιρετήσαμε την ευγενέστατη οικοδέσποινα και γυρίσαμε στα σπίτια μας.
         Κορίτσια ήταν πολύ όμορφα. Να το ξανακάνουμε.  Αυτή τη φορά αλλού. Φιλάκια και Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες.

19 σχόλια:

  1. Ωραία η ανάρτηση γεμάτη αγάπη , ευγένεια και ευχαριστίες στην καλή παρέα και την υπέροχη οικοδέσποινα !Ευτυχώς δεν είχες μηχανή να αποθανατίσεις το ...τα ...πιάτα μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτογραφία δεν ανάρτησα γιατί δεν ξέρω να βάζω επάνω καρδιές και να κρύβω πρόσωπα. Χρειάζομαι επιγόντως μαθήματα. Φιλάκια.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΟΥΛΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΑΙ!!!
    ΚΑΛΟ ΣΚ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα μου εύχομαι την επόμενη φορά να είσαι κοντά μας. Καλές Αποκριές και σε σας. Φιλάκια πολλά και στα κουκλιά σου.

      Διαγραφή
  3. Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα! Να το επαναλάβετε!!!!
    Φιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα θα το επαναλάβουμε αλλά να είστε και σείς μαζί μας. Φιλάκια

      Διαγραφή
  4. ΔΕΝ βρισκω καπου το e-mail σου! αν και το ψαχνω....
    Βarby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρβάρα μου σ' ευχαριστώ που επισκέφτηκες το σπιτάκι μου. Το mail μου είναι gioulazm@yahoo.gr. Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Είναι πολύ΄ωραίο να περνάς όμορφες στιγμές με φίλους. Μπράβο σας και του χρόνου!!! Πολλά φιλιά καλό σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά ήταν απίστευτα όμορφο αυτό που περάσαμε. Σίγουρα θα το επαναλάβουμε. Φιλάκια και καλές Αποκριές.

      Διαγραφή
  6. Πάντα όμορφα νά περνάς Γιούλα!!Καλό Σ/Κ!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi μου σ΄ευχαριστώ. <εύχομαι και σε σένα να είσαι καλά και να περνάς καλά. Καλές Αποκριές

      Διαγραφή
  7. Γιούλα μου ,Λυπήθηκα που δεν μπόρεσα να έρθω ,αλλά ήταν έκτός των δικών μου προθέσεων. 'Ισως μία επόμενη φορά !!! απόλαυσα την ανάρτηση τις φωτός και εύχομαι να έχεις πάντα χαρά και ευτυχία !!Τα φιλάκια μου και μία μικρή συγνώμην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που διάβασες την ανάρτησή μου. Πραγματικά μας έλειψες. Θα χαρούμε πολύ όμως να σε δούμε όποτε βρεθείς Θεσσαλονίκη. Φιλάκια πολλά και καλές Αποκριές.

      Διαγραφή
  8. Γιούλα γεια σου! Χαίρομαι που σε γνώρισα και περιηγήθηκα στις πολύ ενδιαφέρουσες σελίδες σου! Μου αρέσουν οι δραστηριότητές σου και τα ενδιαφέροντά σου και θα σε επισκέπτομαι! Αν θέλεις πέρνα από το μπλογ μου να σου χαρίσω κάποια βραβειάκια http://ergahandmade.blogspot.gr/
    Χρόνια σου πολλά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Χαίρομαι όταν τα διαβάζω. Μου αρέσει περισσότερο να τρέχω στα σπιτάκια σας και να τα εξερευνώ. Δεν έχω χρόνο να απαντώ στην κάθε μία χωριστά