Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ταξίδια των έργων Τ'εχνης "Παλιά Συρτάρια"Συνέχεια

                Το ταξίδι των παλιών συρταριών συνεχίστηκε .Σε δύο σταθμούς έλειψα η καλή σου αλλά στον τρίτο και  καλύτερο ήμουν και γω εκεί.

                    Ήταν ο σταθμός του παιδικού χωριού SOS. Ομολογώ ότι για πρώτη φορά επισκέφθηκα αυτό το χώρο και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Ήταν το περιβάλλον! ήταν οι άνθρωποι που εργάζονται με ζήλο και αγάπη για τα παιδιά του χωριού! ήταν τα πανέμορφα σπιτάκια που φιλοξενούν τα παιδιά! ήταν όλα αυτά μαζί!  Άνθρωποι ζεστοί μας δέχτηκαν, μας ενημέρωσαν για ότι αφορά το παιδικό χωριό μας ξενάγησαν  στους χώρους του και αφού και μεις εκπληρώσαμε το σκοπό μας αφήνοντας κάποια από τα "παλιά συρτάρια"  αποχωρίσαμε γεμάτες όμορφα συναισθήματα. Νομίζω ότι το ταξίδι εδώ τελειώνει εκτός αν προκύψει κάτι άλλο. 

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΛΕΣ ΓΙΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ;
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ.ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ.ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Κυρία Γεωργία όποτε μπορέσετε περάστε να πάρετε ένα βραβειάκι από το
    blog μου για καλό μήνα, φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργια Καλοριζικο το σπιτακι σου μια και δεν καταφερνα να σου κοινοποιω τα σχολια που εκανα απο την αρχη της δημιουργιας του μπλογκ σου. Και να θες να τελειωσει το ταξιδι Γιωργια πριν καν το σκεφτεις η Ρενα θα σου βγαλει αλλο . Καλη συνεχεια σε οτι κανεις και περιμενω το αποτελεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Χαίρομαι όταν τα διαβάζω. Μου αρέσει περισσότερο να τρέχω στα σπιτάκια σας και να τα εξερευνώ. Δεν έχω χρόνο να απαντώ στην κάθε μία χωριστά