Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Ταξίδια των έργων Τ'εχνης "Παλιά Συρτάρια"

Η έκθεση "ΠΑΛΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ" στη μονή Λαζαριστών μπορεί να τελείωσε η δική μας δουλειά όμως όχι. Μια μικρή παρέα μαζευτήκαμε για να την ξεστήσουμε, να ξεχωρίσουμε πια θα πάνε στα Ιδρύματα για παιδιά και τα υπόλοιπα στο χώρο που στεγάζεται το βιβλιοπωλείο "βιβλιοφόρος" όπου τα στήσαμε και μπορεί όποιος θέλει να τα επισκεφθεί και γιατί όχι να αγοράσει αφού ο σκοπός για τον οποίο ξεκίνησε η έκθεση συνεχίζεται. Τα έσοδα πάνε στο σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας -Θράκης.
                                       
                  Βιβλιοπωλείο "Βιβλιοφόρος" κάτω πρίν
                                       
                                   και μετά
                                       
                                   

         Ξεκινήσαμε λοιπόν τη διανομή στα ιδρύματα. Πρώτος σταθμός το Ίδρυμα για παιδιά "Άγιος Στυλιανός". Εκεί μας περίμεναν οι κυρίες υπεύθυνες του Ιδρύματος και με χαρά δέχτηκαν την προσφορά μας.

                                    
                                 

 Δεύτερος σταθμός το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Στό χώρο του σχολείου που λειτουργεί στο Παιδοογκολογικό Τμήμα τοποθετήθηκαν συρτάρια πάντα με παιδικά θέματα.
                                     
                                     
                                     
 Και το ταξίδι συνεχίζεται.....


Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

ΠΑΛΙΑ ΣΥΡΤΆΡΙΑ


           Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση "ΠΑΛΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ" που λειτούργησε στη Μονή Λαζαριστών.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στη Ρένα Χριστοδούλου που  έδωσε την ευκαιρία σε τόσα άτομα να δημιουργήσουν τόσο ωραία έργα τέχνης και να τα προσφέρουν με τόση αγάπη για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
         Ρένα προχώρα για άλλη πρό[σ]κληση. Όλες εμείς θα είμαστε δίπλα σου και θα συνδράμουμε για την πραγματοποίησή της . Γιατί όπως  λες και συ όλες μαζί μπορούμε.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

φίλες μου καλησπέρα Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την δημιουργία του δικού μου μπλόγκ