Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Επίσκεψη στο Bazaar της Πτολεμαϊδας


Δυό πολύ γλυκιές κυρίες η Μαρία και η Χρυσούλα αποφάσισαν να δουλέψουν μέρες ολόκληρες και να κάνουν ένα bazaar για να ενισχύσουν το κοινωνικό παντοπωλείο της Πτολεμαϊδας. Αποφασίσαμε και μεις τέσσερις φίλες από Θεσσαλονίκη να κάνουμε μία επίσκεψη στις κυρίες και να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους. Ξεκινήσαμε το πρωί της Τετάρτης και νά ΄μαστε στο χώρο.
Ένα μέρος από τις λαμπάδες των κοριτσιών.


DSC00109.JPG
Πύλινα και γυάλινα αντικείμενα στολισμένα με ντεκουπάζ και  κρακελέ.Δίσκοι πανέμορφοι φτιαγμένοι με ντεπουπάζ

Αυγά στολισμένα με πασχαλινές εικόνες έτοιμα να κρύψουν ένα δωράκι μέσα τους

Και μεις από αριστερά η Χρυσούλα, η Γλυκερία, η Ρένα, η Γιούλα και η Μαρία.
          Όπως βλέπετε στις φωτό τα αντικείμενα που εκθέτουν τα κορίτσια είναι πολλά και τα περισσότερα  είναι φτιαγμένα από τις ίδιες . Είδαμε βέβαια και πολλές προσφορές από φίλες Blogers. Κορίτσια αξίζετε όλες συγχαρητήρια.Κάθε προσφορά αλληλεγγύης δίνει δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε. Φιλάκια πολλά σε όλες σας και σας εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο.Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Πλεκτό πουλόβερ

       Ο χειμώνας  τελείωσε. Η Άνοιξη είναι μπροστά μας τη γευόμαστε με όλες της τις μυρωδιές .Κανονικά θα έπρεπε να κάνω μια ανάρτηση με κατασκευές για το Πάσχα, αλλά για μένα αυτά είναι άγνωστα. Το μόνο που κάνω κάθε χρόνο είναι να καθαρίσω το σπίτι μου απ' άκρη σ' άκρη, να μυρίσει φρεσκάδα.
       Θα σας παρουσιάσω λοιπόν μια δουλειά χειμωνιάτικη. Ένα πλεκτό πουλόβερ που το έφτιαξα για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και φυσικά για ποιον άλλο; Για τον αγαπημένο μου σύντροφο της ζωής μου εδώ και 28 χρόνια.