Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Ημερολόγια για τα bazaar        Θυμάστε τα ημερολόγια που είχαν ποιηματάκια στο πίσω μέρος της κάθε ημερομηνίας; Εγώ είχα να τα δω πολλά χρόνια. Μια μέρα τα βρήκα σ' ένα από τα μεγάλα πολυκαταστήματα και μου θύμισαν τα νεανικά μου χρόνια. Κάθε μέρα τραβούσα το χαρτάκι για να διαβάσω το ποιηματάκι από πίσω. Και για να τα θυμάμαι κρατούσα και ένα σημειωματάριο και έγραφα όσα μου άρεσαν.
Αγόρασα λοιπόν μερικά και  σκέφτηκα να φτιάξω κάτι για τα bazaar. Εικόνες σε κεραμίδι με ένα ημερολόγιο που θα μετράει το χρόνο.  Θα διαβάζουμε και τα ποιηματάκια !!!!!!!!!!!!!!!


και σκέτες εικόνες στο κεραμίδι


Θα πάνε τρεις στο  Νηπιαγωγείο Κ. Νευροκοπίου, τρεις στο "Ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά" και τρεις στο "Μείνε δυνατός" με την ευχή να πάνε όλα τα bazzaar καλά. Καλή σας νύχτα.

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Κουμπαράς χαλκογραφία

Φίλες μου καλησπέρα. Είχα καιρό να κάνω κάτι για την έκθεση των κουμπαράδων. Ρενάκι μου δεν σε ξέχασα. Έκανα όμως μαθήματα χαλκογραφίας και να το αποτέλεσμα.
Ένα ελαφάκι στο πάνω μέρος του κουτιού και τρία ελαφάκια στο πλάι γύρω -γύρω. Στη φωτογραφία δεν φαίνονται καθαρά. Είναι όμως ένας κουμπαράς.
     Τα μαθήματα  δεν σταμάτησαν εκεί. Προχώρησαν. Όμως επειδή εγώ ασχολούμαι και με άλλα πράγματα, προσφέρθηκε ο αγαπημένος μου αντρούλης, ο οποίος όπως καταλάβατε μου κάνει και τα μαθήματα, να φτιάξει αντί για μένα την συμμετοχή μου για το bazaar που οργανώνουν οι "Ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά" . Ημερολόγια του 2013 πάνω σε ένα κάδρο χαλκογραφίας. Τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

Σ'αυτή μου την ανάρτηση θα ήθελα να ευχαριστήσω την φίλη μου την "Ποδηλάτισσα" που μου χάρισε το παρακάτω βραβείο.

Βικούλα μου ήταν μεγάλη η έκπληξη για μένα. Με την σειρά μου το χαρίζω στις φίλες
http://ergoxeiromadrinas.blogspot.gr/
http://latelierdemarieanne.blogspot.gr/
http://tourtitsesalliws.blogspot.gr/
http://morphoplasies.blogspot.gr/


Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Η συμμετοχή μου στονΠρώτο διαγωνισμό του Ιστολογίου "Οκόσμος της Γνώσης.

    Ας  θυμηθούμε τον παλιό καλό καιρό που οι μανάδες μας στόλιζαν τα σπίτια τους με τα λευκά σεμέν πλεγμένα με το βελονάκι και κεντημένα με πανέμορφα ρομαντικά σχέδια.
    Το σεμεδάκι μου είναι πλεγμένο με το βελονάκι και περασμένο  άσπρο ύφασμα  γύρω - γύρω. Στίς  γωνίες και σ΄όλο το γύρισμα έφτιαξα αζούρ με την βελόνα του ραψίματος.Ελάτε λοιπόν στο μπλογκοσπιτάκι μου να σας τρατάρο λικεράκι βύσινο φτιαγμένο από τα χεράκια μου.